Ijssalon & terras

KOM GEZELLIG LANGS
Wij hebben een terras met een aantal zitplaatsen. Echter is onze ruimte aan te passen voor grote groepen.

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn iedere dag open van 11.00 tot 20.00 uur met selfservice.

Groepen of clubje

Door de weeks zijn wij ook op afspraak open voor groepen vanaf 12 personen.
Met je wandel-, fiets-, solex- of motorclub op zoek naar een tussenstop, ook voor groepjes is dit zeer aantrekkelijk. Bel of mail even. Bij IJsboerderij Cleefshoeve heten we ook groepjes van harte welkom! Of je nu een teambuildingactiviteit organiseert, met vrienden bij wilt praten of gewoon even wilt bijkomen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze sfeervolle locatie biedt de perfecte omgeving voor een ontspannen pauze. Geniet van onze ambachtelijke ijscreaties, gemaakt met verse melk van onze eigen koeien. Naast het proeven van ons heerlijke ijs, kunnen jullie ontspannen op ons terras, de rust van het platteland ervaren en samen mooie herinneringen creƫren. Kom langs en laat je groepje verwennen bij IJsboerderij Cleefshoeve.

Speeltuin

Naast onze heerlijke ijscreaties bieden we ook een fantastische speeltuin voor kinderen. Onze springberg is de absolute favoriet, waar kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast hebben we traptractors, een zandbak en een glijbaan voor eindeloos speelplezier. En laten we onze schattige kalfjes niet vergeten, die wachten in hun iglo om geknuffeld te worden. Bij ons draait het niet alleen om smaak, maar ook om gezinsvriendelijk vermaak.

Kom jij gewoon lekker bij ons een ijsje eten?
Kijk dan bij de openingstijden wanneer we open zijn…