Rondleidingen

Ontdek het boerenleven tijdens een onvergetelijke rondleiding op onze IJsboerderij Cleefshoeve. Bij ons kun je terecht voor teambuilding, familie uitjes, vriendenweekend en vrijwilligersbijeenkomsten. Beleef een unieke ervaring op onze melkveehouderij.

Tijdens de rondleiding krijg je passende bedrijfskleding aan en neemt Boer Rick je mee. Hij vertelt je alles over het hele proces, van kalf tot koe en van melk tot ijs.

Wat kun je verwachten?
We beginnen in de melkcarrousel, waar je een kijkje krijgt in het melkproces. Daarna gaan we naar de koeienstal, jongveestal en de kalverstal. Halverwege de rondleiding is er een rustmoment met koffie/thee en boerencake op stal. We sluiten af met een heerlijke traktatie: een boerderij-ijs coupe om van te smullen.
Kom langs en beleef een informatieve, gezellige en smaakvolle rondleiding op IJsboerderij Cleefshoeve, waar we de link leggen tussen koeien, melk en onze heerlijke streekproducten. Boek nu jouw rondleiding en maak van je bezoek aan onze ijsboerderij een onvergetelijke ervaring.

Een rondleiding voor jouw team of familie uitje boeken?
Vraag naar de mogelijkheden en of de datum vrij is.