Historie

In 00’s is IJsboerderij Cleefshoeve als een familiebedrijf gestart door Jan en Jeanne van Cleef. Inmiddels hebben zoon Rick en zijn vrouw Marjan het roer overgenomen, en bedrijven ze samen met hun (schoon)ouders met veel plezier het grote bedrijf.

Rondleiding

Op de melkveehouderij worden rondleidingen gegeven. Je krijgt passende bedrijfskleding aan. Hierna krijg je een rondgang door de stallen. Daarnaast laat boer Rick je zien hoe het ijs wordt bereid en vertelt hij je over de verschillende soorten ijs. Geïnteresseerd in een rondleiding op de boerderij? Maak dan een afspraak.

Kinderspeeltuin

Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken in de kinderspeeltuin op het kindvriendelijke terras bij de ijssalon. Er zijn genoeg dieren om te bekijken en ook is er op de ijsboerderij een springberg om op te spelen.

Ijs

Heerlijk boerderij-ijs van eigen koeien. Vers bereid met dagverse melk en fruit uit de regio. Tot wel 30 verschillende smaken! Dat is heerlijk genieten?

Ijssalon

In 2010 is het bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het zelfgemaakte ijs wordt bereid van melk en room van de eigen koeien. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Bij de ijssalon is een terras waar je kunt genieten van het ijs, een kopje koffie, thee of wat fris.

Ijskar

Het is ook mogelijk om een authentieke ijskar te huren. Leuk voor bijvoorbeeld een feest, evenement of na een barbecue. De ijskar wordt gebracht en opgehaald naar je locatie, eventueel met personeel. Er worden ijscoupes
met een lepel of hoorntjes bijgeleverd. Lees hier meer.